Byggstäd

Byggstädning i Stockholm

Vi utför professionell byggstäd i Stockholm med närområde! Vill du flytta in i ett fint, rent, dammfritt hus efter en renovering? Eller har du en bostad som ska förberedas för försäljning och behöver byggstädas? Vår städfirma erbjuder fasta och konkurrenskraftiga priser på städtjänster för Dig som är i behov av byggstädning, utförda av städspecialister med lång erfarenhet och kunskap.

byggstäd i stockholm efter renovering

Ingår alltid i våra priser vid byggstäd i Stockholm

√ Städtjänster från 795 kr
√ Städgaranti på alla städjobb
√ GRATIS Offertförfrågan (Ej bindande)
√ 50% RUT skatteavdrag (vi ansöker åt Dig)
√ Erfarna, utbildade lokalvårdare som städar noggrant

Boka byggstäd med vår städfirma i Stockholm

Oavsett om du bygger om eller renoverar ditt nya kontorsutrymme eller bostad i Stockholm, bör du anlita en städfirma som är proffs på att få utrymmet rent och dammfritt inför, inspektioner, slutpresentation, leasing eller försäljning.

Våra städare säkerställer att alla dina förväntningar uppfylls genom att rådgöra med dig för att få en förståelse för de exakta rengöringsuppgifterna som sedan vidarebefordras till vårt städteam.

Vi har städpersonal med välutbildade och kompetenta medarbetare som är specialiserade på byggstädning.

Är du på jakt efter en byggstädning i Stockholm till bra pris? Då har du hittat rätt!

Våra rengöringsexperter är utbildade för att hantera även de svåraste rengöringsförhållandena utan att orsaka några skador. Varje städare leds av en arbetsledare som utför regelbundna säkerhetssamtal, inspektioner och kvalitetskontroller för att säkerställa högsta städresultat. Utrustad med avancerad utrustning och rengöringsprodukter är vi fast beslutna att få ditt projekt att se fläckfritt ut vid överlämningen.

En byggstädning kräver proffs för att bli kvitt allt byggdamm

En byggstädning kräver extra noggrannhet för att bli kvitt allt damm på väggar, bänkytor, tak och golv för att lyckas. Låt dig inte hållas tillbaka av skräp, damm och smuts. Flyttakuten i samarbete med Flyttstädningsakuten kommer att vara din partner för renoveringsstäd samt byggstäd.

Våra städtjänster kommer att lämna utrymmet fläck- och dammfritt!

Vi är en städfirma med lång erfarenhet inom städbranschen. Vi har utvecklat våra städtekniker väl så vi kan försäkra oss om att lämna ditt hus som helt nytt och rent igen. Våra städare i Stockholm är mycket skickliga på att ta bort damm och smuts efter byggen eller efter att renoveringsprojektet har slutförts. Städarnas erfarenhet hjälper dem att upptäcka den minsta fettfläcken på ditt fönster eller dammtuss på ljusströmbrytaren.

Varför bör man boka in en byggstädning?

Boka in våra städtjänster i Stockholm för städhjälp, byggstäd, slutstädning och renoveringsstäd. Bli av med all smuts, damm, avfall och skräp.

Om din bostad ska förberedas för försäljning eller visas för en potentiell köpare, vet vår städfirmas städteam exakt vad de ska göra för att få bostaden att se som bäst ut! Vi har ett erfarna och välutbildade städteam som specialiserar sig på renoveringsstädning, byggstäd och rengöring efter en byggnation i hela Stockholm.

Om du är en husägare som vill flytta in i ett fint, rent, dammfritt hus eller en byggare som vill hitta ett pålitligt och kompetent gäng städare som hjälper dig att presentera dina nya objekt för kunder eller potentiella köpare, så har vi teamet för dig!

Exempel på vad som kan rengöras och städas efter en renovering

 • Fönsterputs – In och utvändigt
 • Dammtorkning från exponerade väggar, tak, kanaler, rör, armaturer etc.
 • Sopning och dammsugning av alla golv och fönsterbrädor
 • Avlägsnande av rester från gips, trä, metall, skräp på golvet
 • Skrubba och rengöra handfat, polera rostfritt stål, lätt torrtorkning av väggar
 • Sopa hela interiören och utsidan av enheten
 • Rengöra toalett
 • Ta bort skyddsplast från fönster, handfat, badkar, duschar, toaletter, speglar
 • Damma kakel, trösklar, skåp
 • Dammtorka fönster- och dörrspår, öppen spis och utsida av apparater
 • Rengöring av bänkskivor
 • Sopa och moppa golv