Flyttstäd

Boka flyttstäd med vår städfirma i Stockholm

Vi utför professionell flyttstäd i Stockholm med närområde! Fasta och konkurrenskraftiga priser på städtjänster erbjuder vi Dig som är i behov av städhjälp vid flytten, utförda av städspecialister med lång erfarenhet och kunskap.

städerska för flyttstäd i stockholm

Ingår alltid i våra priser vid flyttstädning i Stockholm

Fönsterputsning
Städtjänster från 795 kr
Städgaranti på alla städjobb
GRATIS Offertförfrågan (Ej bindande)
50% RUT skatteavdrag (vi ansöker åt Dig)
Erfarna, utbildade lokalvårdare som flyttstädar noggrant

Professionella städtjänster av ett städföretag du kan lita på

När du planerar en flytt är det sista du vill tänka på att flyttstäda efter att alla tunga lyft är klara. Lyckligtvis vet våra rengöringsexperter exakt hur man rengör tomma utrymmen noggrant! Vår städfirma hjälper dig att känna dig bekväm med flytten (och eventuellt få tillbaka din deposition). Vi är här för att ta bort all stress från din flytt och skapa en bekymmersfri flytt.

Känner du dig belastad med en lista över allt som måste fixas innan du flyttar ut? Och att då ha ytterligare att flyttstäda hela huset själv. Du behöver inte oroa dig mera. Vi fixar flyttstädningen! Vi är här för att tillgodose alla dina krav på rengöring.

Lämna allt det tråkiga städarbetet och slappna av ett tag. Som proffs inom flyttstäd i Stockholm har vi erfarenhet och kunskap för att göra varje hörn i ditt hem dammfri. Var sig det är sovrum, kök, vardagsrum, badrum eller allrum i ditt hus, vi rengör allt.

Vi förstår värdet av en rengjord fastighet för att få din flytt mindre stressig. Och det är på den punkten vi kommer som en frälsare för att befria dig från alla dessa tråkiga sysslor med rengöring av huset.

Djuprengöring av utbildad städpersonal

Våra skickliga och utbildade städ- och flyttproffs kommer att städa alla svåra och svåråtkomliga områden som behövs i ditt hus eller lägenhet. Våra rengöringsmetoder går längre än att bara dammsuga och damma. Städarna går djupt in i hörnen för att befria ditt utrymme från allt damm och smuts som ackumulerats under åren. Smutsen har inte en chans mot de tekniker vi använder.

Vi kommer att fokusera på alla platser som nya hyresgäster inte ens skulle tänka på att inspektera. Vi följer en omfattande in- och utflyttningschecklista så att vi inte missar något. Du kan vara säker på att ditt nya eller tidigare hem är i de mest kapabla händerna när du anlitar våra städteam.

Med våra avancerade rengöringsmetoder kommer du att bli förvånad över städresultatet – det kommer att se bättre ut än innan du först flyttade in! Låt oss hjälpa dig att fokusera på att acklimatisera dig till ditt nya hem.