Visningsstäd

Hem » Städtjänster i Stockholm » Visningsstäd

Visningsstädning i Stockholm

Vi utför professionell visningsstäd i Stockholm med närområde! En visningsstädning ger ditt hem en superfräsch, ren och städad känsla och lyfter fram ditt hems bästa sidor innan fotografering och försäljning. Fasta och konkurrenskraftiga priser på städtjänster erbjuder vi Dig som är i behov av städhjälp, utförda av städspecialister med lång erfarenhet och kunskap.

visningsstäd i stockholm höjer försäljningspriset

Ingår alltid i våra priser vid visningsstädning i Stockholm

√ Fönsterputsning
√ Städtjänster från 795 kr
√ Städgaranti på alla städjobb
√ GRATIS Offertförfrågan (Ej bindande)
√ 50% RUT skatteavdrag (vi ansöker åt Dig)
√ Erfarna, utbildade lokalvårdare som städar noggrant

Boka visningsstäd med vår städfirma i Stockholm

Första intrycket har en bestående effekt och när det gäller att du säljer ditt hem finns det så många saker att tänka på innan du släpper in de potentiella köparna och fastighetsmäklarna genom din ytterdörr.

Flyttakuten i samarbete med Flyttstädningsakuten har ett team av högutbildade städproffs som specialiserat sig på visningsstäd i hela Stockholm med närområde, och vi arbetar dagligen med olika städuppdrag och flyttstjänster för att hjälpa till att förbereda kunders hem för visningsstädning, fotografering och kampanjer. Innan du tar nästa steg av flytten kan du låta vår städfirma hjälpa dig med en detaljerad presentation och städservice före en försäljning av bostaden. Vi är övertygade om att hitta de bästa sätten att fokusera och lyfta fram ditt hems unika egenskaper samtidigt som vi ger det ett fräscht, rent och städat intryck.

Varför bör man boka in en visningsstädning?

Visningsstädningen är ofta den viktigaste innan försäljning. Innan ditt hem går ut på marknaden eller att du får bilder tagna kommer denna rengöring att lyfta fram ditt hems bästa sidor och ge det en superfräsch, ren och städad känsla. Så att bostaden blir redo för alla viktiga bilder och försäljningsinspektioner.

Vi är kända för vår förmåga att vara lika flexibla och att ha kontinuerlig kommunikation med våra kunder. Detta möjliggör en smidig, trevlig och enkel process och viktigast av allt, en nöjd kund i slutändan!

Vi erbjuder dig rengöringsalternativ så att du kan hålla dig inom en budget och göra de val som passar dig och vårt utbud av städtjänster gör att du kan boka allt du behöver hos oss, utan att behöva samordna en massa olika rengöringstjänster från olika städföretag. Vi arbetar utefter checklistor för få ditt hem att se bäst ut när det är som viktigast!

Exempel på vad som kan rengöras och städas inför visning

  • Rengöring av entrén
  • Noggrant damma av tavelramar, skenor, avsatser, golvlister, bakom och under möbler
  • Fläktar, armaturer, luftkonditioneringsenheter
  • Torrtorkning av väggar, dörrar och golvlister
  • Fönsterputsning insida samt utsida
  • Komplett rengöring av badrum, dusch, badkar, handfat, toaletter, speglar, skåp etc.
  • Köksrengöring inklusive ugn, köksfläktar, spisplattor, topp och framsida av skåp, bänkskivor och vask – (inklusive inuti kylskåp och skåp om så önskas)
  • Dammsugning och moppning av golv i hela bostaden
  • Sopa garaget
  • Balkonger och uteplatser städade

Hör med oss vad vi kan hjälpa till med och vilka tilläggstjänster vårt städföretag kan erbjuda.